Foto's: ACV wint ruim van GVVV Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

Foto's: ACV wint ruim van GVVV

ACV heeft afgelopen weekend een 3-0 thuiszege geboekt op GVVV. De eindstand was bij de rust al bereikt.

Freddy Quispel scoorde een onvervalste hattrick. In de tweede helft probeerde GVVV van alles maar het lukte de Veenendalers niet om doelman Ramon Nijland te passeren.

ACV kreeg een aantal goede mogelijkheden om de score te verhogen maar liet deze onbenut zodat er na 90 minuten een verdiende 3-0 zege op het nieuwe LED-scorebord stond.

Volgende wedstrijd
Komende zaterdag staat er voor ACV geen competitiewedstrijd op het programma. Het eerstvolgende duel is op 28 oktober, dan wordt er in Heemskerk gespeeld tegen ADO ’20. De Heemskerkers speelden afgelopen weekend tegen Excelsior Maassluis. Het duel in Maassluis eindigde in een 0-1 zege voor ADO ‘20. Op de ranglijst staan ADO ’20 op de 6e positie met 16 punten uit 9 wedstrijden.