Sudosa-Desto dames 1 wint eerste competitiewedstrijd

Na een lange voorbereiding was het afgelopen zaterdag eindelijk tijd voor de eerste competitiewedstrijd. In een bomvol Olympus begon om 20:00 uur de wedstrijd tegen Draisma Dynamo uit Apeldoorn.

De eerste set startten beide teams scherp. Er was een hoge servicedruk en aanvallend werden er goede punten gemaakt. Kirsten Wessels wist na een spannend einde van de set het 25ste punt binnen te slaan. De set eindigde in een stand van 25-23 voor Visser Assen/ Sudosa-Desto.

De tweede set kwam de thuisploeg minder goed uit de verf. Veel servicefouten zorgden voor een makkelijke setwinst voor Dynamo. Met 17-25 ging de set verloren. De derde set was wederom spannend. Door rake klappen van Paula Boonstra wist Visser Assen/ Sudosa-Desto ook deze set te winnen. Met een eindstand van 25-22 was de eerste overwinning heel dichtbij.

De vierde en tevens de laatste set werd met gemak gewonnen door de thuisploeg. Mede door een lange serveserie van Lynn van Mill werd de set gewonnen met 25-9.

Een fantastisch begin voor Visser Assen/ Sudosa-Desto dames 1. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Voltena op het programma. De wedstrijd wordt om 19:00 uur gespeeld in Werkendam.