Foto's: ACV pakt zwaarbevochten punt tegen VV Noordwijk Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

Foto's: ACV pakt zwaarbevochten punt tegen VV Noordwijk

ACV heeft op eigen veld afgelopen weekend een zwaarbevochten punt behaald tegen VV Noordwijk.

De bezoekers kwamen al vroeg in de eerste helft op voorsprong. Emiel Wendt kopte van dichtbij raak. Naarmate de wedstrijd vorderde lukte het ACV langzaam maar zeker om gevaarlijker te worden. De rust werd bereikt met een 0-1 tussenstand.

In de tweede helft ging het duel gelijk op maar waren de beste mogelijkheden voor Noordwijk. Drie minuten voor tijd kreeg de wit-rode formatie zelfs een penalty. Invaller Ruben Marbus kon de strafschop echter niet verzilveren waardoor er hoop bleef voor ACV.

De ploeg van trainer Ruud Jalving kreeg in de extra tijd loon naar werken. Boy Spijkerman had een goede individuele actie in huis en schoot de bal daarna onhoudbaar tegen de touwen. Even later klonk het eindsignaal en kon er een 1-1 eindstand op het wedstrijdformulier worden genoteerd.