Sport en Spel voor alle basisschoolleerlingen bij Achilles 1894

Sport en Spel voor alle basisschoolleerlingen bij Achilles 1894

Op woensdag 14 februari gaan leraren in het basisonderwijs staken en dit betekent dat de kinderen die dag niet naar school kunnen. Achilles 1894 organiseert daarom op deze dag voor alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs voetbal- en spelactiviteiten.

Op deze manier denkt Achilles 1894 ouders/verzorgers (waar nodig) te kunnen ontlasten en de kinderen een leuke en gezellige dag te kunnen bieden. Van 8.15 uur tot 14.00 uur (instroom kan de hele ochtend) kunnen de basisschool leerlingen zich vermaken onder leiding van verschillende jeugdtrainers van Achilles 1894 op sportpark Marsdijk. Je hoeft geen lid van de vereniging te zijn, dus broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom.

Op deze dag kun je bij Achilles 1894 bijvoorbeeld meedoen aan het spel jachtseizoen, verschillende groepsspelletjes of gezellig een potje voetballen. Er wordt van alles georganiseerd.

Wanneer een kind een deel van de dag wil meedoen is ook altijd mogelijk. Tijdens deze dag wordt er ook een lunch aangeboden met daarnaast een drankje en versnaperingen. De kosten bedragen 5 euro per kind (deelnemer) en dit kan worden voldaan bij binnenkomst op de dag zelf. De kantine is gedurende deze dag ook gewoon open.

Vooraf opgeven is verplicht en kan tot uiterlijk maandagavond. Dus lijkt het je leuk om op deze dag allerlei leuke en verschillende voetbal- en spelactiviteiten te gaan doen? Geef je dan op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn