Oranje teams EK met voormalig Sudosa-Desto jeugdleden inspireert Volleybalvereniging Sudosa-Desto Het meisjes- en jongens D team van Sudosa-Desto werd het afgelopen seizoen respectievelijk vierde en tweede van Nederland op 8 april

Oranje teams EK met voormalig Sudosa-Desto jeugdleden inspireert Volleybalvereniging Sudosa-Desto

Het EK volleybal met voormalig jeugdleden Robbert Andringa, Jolien Knollema en Nova Marring in de gelederen spelen eind augustus, begin september het EK. Mooie inspirerende voorbeelden voor de jongste jeugd hoe mooi sport en de volleybalsport kan zijn”. Het (jeugd)volleybalseizoen 2023-2024 van Sudosa-Desto wordt zaterdag 9 september geopend in sporthal Olympus in Assen.

Het openingsfeest is voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar die kennis willen maken met het Cool Moves Volley, Smashbal en Sudosa-Desto. De 6 tot en met 9 jarigen hebben een programma van 9.00 tot 11.00 uur en de 10 tot en met 12 jarigen van 11.30 tot 13.30 uur.

Samen Ontwikkelen met Plezier
Het begint voor de jongste groep om 9.00 uur in sporthal Olympus. Leuk om op deze dag kennis te maken met volleybal en de volleybal skills te testen. Fun staat voorop en vele cool moves vaardigheden komen aan bod zoals onder andere smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. De “Jungle stormbaan” komt naar sporthal Olympus.

Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op drinken en fruit. De toegang is gratis. Na het Mini-feest mogen alle kinderen vier keer gratis meetrainen in de wijken. Toeschouwers zijn van harte welkom en mogen plaats nemen op de tribune. Voor de ouders is de infostand aanwezig in de Sportkantine. Tevens zijn er wedstrijdshirts te koop.

Mini –afdeling
Het openingsfeest is onderdeel van de volle activiteitenkalender van de mini-afdeling van Sudosa-Desto. Op het programma staat onder andere het oefentoernooi, open trainingen in de Nationale Sportweek van 15 tot en met 22 september, Smashbaltoernooien, het open 2 tegen 2 toernooi , het scholentoernooi en het ouder-kind toernooi. Traditioneel wordt het seizoen in juni afgesloten met het traditionele slotfeest.

Informatie
Mail: kantoor Sudosa-Desto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: www.Sudosa-Desto.nl

Tiplijn