Vier contractverlengingen voor Sudosa-Desto in Assen Erwin Pranger

Vier contractverlengingen voor Sudosa-Desto in Assen

Met het verlengen van vier contracten krijgt het team van eredivisionist Visser Assen/ Sudosa-Desto meer vorm. De drie passer-lopers Manon Torenbeek, Romee Veenstra en Kirsten Wessels spelen ook aankomend seizoen in de Eredivisie in het groen van Sudosa-Desto.

Coach Mark Afman is van mening dat de 21-jarig Manon Torenbeek nog niet alles heeft laten zien in haar eerste jaar in de Eredivisie: ‘Er zit nog meer in dan ze tot nu heeft laat zien, ze gaat nog meer schitteren.’

De uit Sleen afkomstige speelster begint aan haar vierde seizoen in Assen. De 19-jarige Romee Veenstra gaat ook beginnen aan haar vierde seizoen bij Sudosa-Desto. Mark Afman is blijft dat ze bij het team blijft: ‘Afgelopen jaar heeft echt een stap gezet naar een hoger niveau, ze heeft laten zien wat ze in huis heeft. Ze heeft nog veel potentie!’

De ervaren Kirsten Wessels blijft ook nog een jaar langer in Assen volleyballen. Afman is heel blij dat ze nog een jaar blijft: ‘Met haar verdedigende acties en inzicht brengt ze iets extra’s in het team.’ Dit wordt haar tweede seizoen in het groen van Assen.

De ervaren diagonaalspeelster Paula Boonstra heeft haar verblijf in Assen ook met een jaar verlengd. Afman is ook content dat diagonaalspeelster nog een jaar in Assen blijft spelen: ‘Haar drive, wilskracht en wil om te winnen zijn erg belangrijk voor het team’.

Tiplijn