Foto's: ACV wint topper tegen Barendrecht Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

Foto's: ACV wint topper tegen Barendrecht

ACV heeft afgelopen weekend het topduel tegen Barendrecht met 3-2 gewonnen.

Het publiek zag een heerlijke pot voetbal met de blauw-zwarten als verdiende winnaar. Halverwege de eerste helft kwam ACV op een 1-0 voorsprong nadat Niels Vorthoren de bal onfortuinlijk in eigen doel schoot. Tien minuten voor de rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte toen ook aan de kant van ACV een eigen doelpunt viel. Kort voor het rustsignaal bracht Steyn Strijker de Asser ploeg met een fraaie stiftbal weer op voorsprong.

Die voorsprong werd kort na rust uitgebreid toen Tapmahoe Sopacua fraai raak schoot. De wedstrijd leek op een 3-1 zege af te gaan maar werd in de extra tijd toch nog spannend. Joey Jongman benutte een strafschop waardoor het in de laatste paar minuten nog even billenknijpen was voor de ACV-supporters.

Na een spannende slotfase gaf scheidsrechter Paarhuis het eindsignaal en konden de blauw-zwarten een feestje gaan vieren met de supporters.