ACV wint ruim van HSV Hoek Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

ACV heeft gisteren met 4-1 gewonnen van het Zeeuwse HSV Hoek. Op het eigen Catawiki Sportpark leek de wedstrijd lang op een gelijkspel af te gaan totdat er een knotsgekke slotfase aanbrak.

In de eerste helft had Niels Grevink ACV op 1-0 gezet. Kort voor de rust kwam HSV Hoek op gelijke hoogte.

In de tweede helft hielden de twee ploegen elkaar lang in evenwicht totdat Tapmahoe Sopacua de blauw-zwarten vijf minuten voor tijd met een heerlijk schot in de kruising naar 2-1 schoot. Vervolgens ging het snel. Op aangeven van doelman Enver Spijodic schoot Giovanni Zwikstra twee minuten later op fraaie wijze de derde Asser treffer tegen de touwen.

In de slotminuut maakte Justin Mulder er zelfs nog 4-1 van en kon er een feestje met de supporters gevierd worden.