ACV start seizoen met nederlaag tegen DOVO Roelof Daalmeijer

ACV start seizoen met nederlaag tegen DOVO

ACV heeft de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen met 1-3 verloren van DOVO.

Na een gelijkwaardige eerste helft gingen de teams rusten met een 0-0 stand. Gezien de kansen was dat een klein wonder. Beide doelmannen voorkwamen met goede reddingen dat er gescoord werd. In de tweede helft kon er wel gejuicht worden. Het was Gijs Jasper die ACV na een uur spelen vanaf de penaltystip naar 1-0 schoot.

Lang konden de blauw-zwarten niet van de voorsprong genieten want tien minuten later kreeg ook DOVO een strafschop. Oktay Öztürk schoot beheerst raak. ACV kreeg het moeilijker en moest verder met tien man toen Nande Wielink in de 84e minuut zijn tweede gele kaart kreeg. DOVO profiteerde snel van de man-meer-situatie en kwam via Oktay Oztürk op 1-2. In de extra tijd werd het via een counter ook nog 1-3 maar die goal was slecht voor de statistici van belang.