Jeugd kan hele zomervakantie gratis voetballen bij LTC

Jeugd kan hele zomervakantie gratis voetballen bij LTC

Het is al een echte traditie, het zomeravondvoetbal in de vakantie voor de jeugd bij vv LTC.

Ook dit jaar organiseert LTC weer deze gratis en vrijblijvende voetbalavonden voor alle jongens en meiden uit Assen en omstreken van 4 tot en met 11 jaar!

Elke donderdagavond van 18:00 tot 19:00 kan de jeugd gratis en vrijblijvend komen voetballen. Het maakt niet uit of ze al lid zijn van LTC, een andere club of nog geen ervaring hebben met voetbal. Iedereen is welkom en het voetbalplezier staat voorop. De kinderen spelen op deze avonden leuke partijtjes met en tegen kinderen uit hun eigen leeftijdscategorie. Het is de ideale mogelijkheid om in de zomer lekker te blijven voetballen maar ook zeker een mooi moment om het voetbalspelletje te ontdekken.

Het zomeravondvoetbal begint donderdag 14 juli en gaat elke donderdag door tot en met 18 augustus. Kinderen hoeven zich niet aan te melden voor deze activiteit. Iedereen is welkom en LTC zorgt voor de materialen en begeleiding. Het zomeravondvoetbal begint om 18:00 uur en is rond 19:00 uur afgelopen. Het wordt gehouden op het kunstgrasveld van VV LTC. Meer informatie over LTC is te vinden op www.vvltc.nl en voor vragen kan contact worden gezocht met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Tiplijn