Badmintonvereniging verrast medewerkers verhuursport met Bloemetje van het jaar Gertie Kleijn

Badmintonvereniging verrast medewerkers verhuursport met Bloemetje van het jaar

Elk jaar wordt op de algemene ledenvergadering van Badmintonclub Assen het bloemetje van het jaar aangeboden aan een lid die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk en belangeloos heeft ingezet voor de vereniging.

Dit jaar werd hiervan afgeweken en werd het bloemetje van het jaar voor het eerst niet uitgereikt aan een lid maar aan een instantie buiten de vereniging, en wel aan Verhuur sport Assen. Afgelopen week mochten Sjoerd en Gertie van Badminton Combinatie Assen de medewerkers Dineke, Hilda, Marco, Werner en Daniella tijdens hun "werkoverleg" hiermee verrassen. 

De coronaperiode van de afgelopen twee jaar was voor iedereen een bijzondere periode waarin er veel niet kon en er vaak snel geschakeld moest worden, zeker met betrekking tot de binnensporten. Dankzij de coulance regeling annuleringen, en het feit dat er alleen voor de gebruikte uren betaald hoefde te worden, bleven voor bcA de kosten laag en konden zij de bestaande leden in de vorm van een aantal contributie vrije maanden compenseren. De geboden mogelijkheid om buiten te sporten bij andere verenigingen werd met beide handen aangegrepen en met dank aan HVA, AATC en de Pioneers konden de leden en met name de jeugdleden gewoon door blijven badmintonnen. Hierdoor was er vrijwel geen ledenverloop en zelfs sprake van een lichte ledengroei tijdens de coronaperiode.

Alle steeds wisselende maatregelen vergden niet alleen veel extra werk voor het bcA bestuur maar zeker ook voor de medewerkers van verhuur sport Assen. Last minute afzeggingen of bijboekingen, advies over nieuwe maatregelen. Noem maar op. Zonder gemopper en met veel geduld werd er op verzoek van bcA opgeschaald, geannuleerd, bijgeboekt, nieuwe maatregelen doorgevoerd etc. telefonisch en per mail. Al dat extra werk werd en wordt door bcA zeer gewaardeerd en om die waardering uit te spreken, werd het badminton bloemetje van het jaar aan de medewerkers van verhuur sport Assen aangeboden samen met een doos merci. Tijdens de ALV op 12 mei werd dit middels een foto op het scherm getoond aan de aanwezige leden.