ACV wint op eigen veld tegen Capelle

Vandaag heeft ACV in de eigen thuislocatie winst geboekt tegen Capelle.

Het was een overwinning, dit omdat ACV op de 17e plek stond. En dat zou degradatie betekenen. Die plek heebben de Assenaren nu kunnen verlaten.

In eerste instantie leek de wedstrijd verkeerd uit te pakken. Na een kwartier scoorde Olaf van der Sande van Capelle de 0-1. Lang kon Capelle niet van de overwinning genieten. Ruim acht minuten later scoorder Daniël Schans de 1-1. Vlak voor rust kwam ACV voor te staan met 2-1.

Na rust werd er door ACV nog twee punten gescoord. De uiteindelijke stand werd 4-1.

ACV staat na deze wedstrijd in de derde divisie op plek 15. Daarmee lijkt degradatie van de baan.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer