LTC en Achilles 1894 aanwezig op de Huys Talent Cup 2022 in Hoogeveen

LTC en Achilles 1894 aanwezig op de Huys Talent Cup 2022 in Hoogeveen

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert vv de Weide voor de derde keer het top jeugd voetbal toernooi voor U10 en U12 teams. De Huys Talent Cup is één van de sterkst bezette jeugdvoetbal toernooien voor pupillen t/m 12 jaar in Noord-en Oost Nederland. Tijdens dit voetbaltoernooi zullen deze getalenteerde pupillen strijden om de eindzege.

De derde editie van de Huys Talent Cup kent een prachtig affiche. Dit jaar is het niveau van de deelnemers ongekend hoog. Met het vastleggen van de KNVB Meisjes U12 gaat een lang gekoesterde wens van de organisatie in vervulling.

Naast LTC en Achilles 1894 en de Hoogeveense verenigingen HZVV, vv Hoogeveen en vv de Weide bestaat het deelnemersveld uit de jeugdteams van CVV Achilles (Enschede), Rohda Raalte, Go Ahead Kampen, ATC’65 (Hengelo), SV Genemuiden, HVV Hollandia (Hoorn), AFC’34 (Alkmaar), Voetbal Academie Parkstad (Veendam), GVAV-Rapiditas (Groningen), SV Orion (Nijmegen), Heerenveen, FC Burgum, FC Emmen, Unicum (Lelystad), FC Meppel, LAC Frisia(Leeuwarden), KNVB Meisjes  U12 en de CSV’28(Zwolle).

Tiplijn