Modelspoorclub Assen organiseert treinenbeurs op 6 november in Assen

Modelspoorclub Assen organiseert treinenbeurs op 6 november in Assen

De Modelspoorclub Assen organiseert op zaterdag 6 november van 10:00 uur tot 15:00 uur een Treinenbeurs in schoolgebouw Penta.

,,Na anderhalf jaar kunnen we onze kleine gezellige beurs gelukkig weer houden. De afgelopen periode hebben veel mensen onze mooie hobby opnieuw ontdekt en zijn aan de slag gegaan. Dat het een hobby is met veel mogelijkheden heeft men ook in het tv programma de grote kleine treinen competitie kunnen zien, aldus de nieuwe voorzitter Ton Dijkstra. ,,Op deze beurs zijn ook nu weer mooie modelspoor presentaties te zien voor jong en oud zoals, een baan van 9 meter Nederlands thema, een digitale baan van 6 meter schaal HO, Sandra s wintermodule baan, een lego treinbaan, een grote houten stoomlocomotief op dieplader en voor de kinderen om mee te spelen, een duplo- en houten trein speelhoek.

Vragen
Uiteraard zijn er ook nu weer clubleden op de beurs om alle vragen over deze mooie hobby te beantwoorden. Stel vooral uw specifieke vragen over analoog- of digitaal rijden met alle voorkomende merken. Bij de aanwezige demo opstelling kunnen ook nu weer al uw vragen over het trein besturing programma koploper  gesteld worden, laat beurscoördinator Pieter van IJsselmuiden weten.

Testen
Tijdens de beurs kunnen locomotieven en decoders getest en naar wens ingesteld worden, zijn er handige tips op het gebied van wissel- en sein aansturing, het aanleggen van ringleidingen, het bevestigen van bedrading en reparatie van wisselaandrijvingen. Ook zorgen de aanwezige handelaren voor een ruim en gevarieerd aanbod van allerhande zaken op modelspoorgebied.

Aanbod
Naast nieuwe/gebruikte modeltreinen en railmateriaal van diverse merken vindt u op onze beurs toebehoren als huisjes, bomen, modelautos, poppetjes en ook onderdelen, elektronica en boeken.

Voor alle informatie bezoek deze website.

Tiplijn