Inschrijving 24-uurs sportevenementen Ronald McDonald Kinderfonds 2022 nu geopend

Inschrijving 24-uurs sportevenementen Ronald McDonald Kinderfonds 2022 nu geopend

De inschrijving voor HomeRide , HomeRun en HomeWalk 2022, de landelijke sponsorevenementen van het Ronald McDonald Kinderfonds, is nu geopend. Op 25 en 26 juni 2022 gaan deelnemende teams 24 uur doorbikkelen: 500 kilometer wielrennen, 240 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen. Met deze 24 uur durende sportprestaties zamelen deelnemers geld in voor ouders met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

In het weekend van 25 en 26 juni 2022 gaan honderden wielrenners, hardlopers en wandelaars weer van start om geld in te zamelen voor families met een ziek kind. Vanaf nu kunnen teams zich inschrijven voor de elfde editie van dit landelijke sponsorevenement via homeride.nl, home-run.nl en homewalk.nl. De opbrengst van de tours komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar.

Het verschil maken voor ouders en hun zieke kind
Renate Westerlaken-Loos, directeur/bestuurder van het Ronald McDonald Kinderfonds: We kijken komende editie weer uit naar de hartverwarmende betrokkenheid van alle deelnemers. Zij maken elk jaar echt het verschil voor ouders en hun zieke kind. Dankzij deze sportievelingen vinden ouders met een ziek kind een plek in een van de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Zo zijn zij dag en nacht dicht bij elkaar. 

Afgelopen jaar hebben de deelnemers van HomeRide, HomeRun en HomeWalk het indrukwekkende bedrag van ruim 1,5 miljoen euro opgehaald voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

Tiplijn