Video: Assenaar Willem Homan lanceert TT-lied Weer Geen (TT) Camping

Video: Assenaar Willem Homan lanceert TT-lied Weer Geen (TT) Camping

Assenaar Willem Homan heeft deze week zijn nieuwe Asser TT-lied Weer Geen (TT) Camping uitgebracht.

Vorige week maakte het TT Festival bekend dat dit jaar het TT Festival niet doorgaat. Daarmee komen ook de TT-campings te vervallen. Alle reden voor Homan om de pen te pakken en een opbeurend liedje te maken.

Met de vlotte hulp van Rutger van Halen is er vorige week een geweldige meezinger ontstaan, met de treffende titel Weer Geen (TT) Camping. De 16-jarige Randy Rabel uit Zwolle maakte er het afgelopen weekend snel een grappige videoclip van. Het is voor Homan zijn negentiende TT-lied in 37 jaar alweer.

TT Liedjes
Alle uitgebrachte liedjes zijn te vinden op de website TTliedjes.nl. Op deze site kun je alle uitgebrachte Asser TT liedjes beluisteren en de daarbij behorende, veelal unieke, informatie en fotos van de uitvoerende artiesten.

TT Historie
Dat Homan fan is van de TT, is voor menig Assenaar niet geheel onbekend. Begin dit jaar lanceerde hij de website TThistorie.nl. Een website met meer dan 730 oude en veelal unieke fotos over de periode van 1925 tot zon 1985. Vooral de randverschijnselen en bijzondere gebeurtenissen komen hier aan bod.

Tiplijn