Wulf live te zien tijdens Bevrijdingsfestival Drenthe 2021

Wulf live te zien tijdens Bevrijdingsfestival Drenthe 2021

Wulf, een vocalist, liedjesschrijver en producer uit Hilversum, zal op 5 mei live te zien zijn tijdens het Bevrijdingsfestival in Drenthe.

De vocalist leerde zichzelf zingen door grote vocalisten tot in de perfectie te imiteren en plaatste filmpjes van bekende covers op YouTube. Hij werkte in eerste instantie als achtergrondzanger voor andere artiesten en tv-programma s en zong regelmatig tracks in te zingen van verschillende Dj s en projecten. Hij werd bekend door zijn emotionele vocalen op Summer On You  van Sam Feldt en Lucas & Steve, dé zomerhit van 2016. Wulf brak definitief door met zijn debuutsingle Mind Made Up . Ook opvolgers All Things Under the Sun  en Switching Gears  waren grote hits. Wulf deed een aantal clubtours, speelde in het voorprogramma van Sting en was te zien op vele festivals, o.a. op Concert At Sea.

Hoogtepunt in zijn carrière zal het optreden tijdens de finale van het Eurosongfestival zijn welke bekeken wordt door 200 miljoen mensen in Europa. Op 5 mei kan men Wulf thuis zien optreden via de live uitzending van RTV Drenthe. De Uitzending begint om 12:00 uur en duurt tot 24.00 uur.

Agents After All
Tiplijn