Één jaar 1,5 Meter Sessies bij Nijend24: vanavond Vanderlinde

Één jaar 1,5 Meter Sessies bij Nijend24: vanavond Vanderlinde

Op 2e paasdag 2020 begonnen Erik Meijerink, Ingrid Knol, Jan Kemker en Raph Bode van Nijend24 in Anderen met het verzorgen van livestreams. Door de lockdown was alles stilgelegd. De artiesten waren in één klap hun inkomsten kwijt. Erik, Ingrid, Jan en Raph probeerden ze te ondersteunen door het organiseren van kwalitatief hoogwaardige livestreams. En bijna iedereen die ze benaderden deed vol enthousiasme mee. Ze vragen een kleine donatie waarvan 100% naar de artiest gaat.

,,Nu precies een jaar later, hadden we niet verwacht nog steeds 1,5 Meter Sessies te verzorgen. Met een kleine onderbreking deze zomer toen we weer echte concerten mochten organiseren met 30 bezoekers, vertelt Raph Bode. Vanavond verzorgt de Groningse band Vanderlinde hun 1,5 Meter Sessie. Op 13 april komt Philip Kroonenberg, 20 april Blackbird en op 27 april zenden ze een compilatie uit. En dan stoppen ze er voorlopig mee.

Vanavond Vanderlinde
Het nieuwe album Entering the Circus van de Groningse rockband Vanderlinde is opgenomen in België en gemixt in Ecuador. Sinds 2005 hebben voorman Arjan van der Linde en zijn band aan een indrukwekkende rij albums gewerkt. Aanvankelijk vooral met hardrock, maar geleidelijk beweegt Vanderlinde richting americana en country Laaiende recensies Met de single Watch your game staat Vanderlinde in de hitlijst van RTV Noord. Nog groter is het succes in Duitsland. Net als bij hun voorgaande albums krijgen de Groningers ook bij hun nieuwste plaat laaiende recensies van onze oosterburen.

Nijend24 verzorgt iedere dinsdagavond een 1,5 Meter Sessie die wordt uitgezonden op de sociale media. De uitzending begint om 20:30 uur. Ze vragen aan de kijkers een kleine vrijwillige donatie. 100% gaat door naar de artiesten. Nijend24 organiseert dit belangeloos. De volledige agenda van de concerten en de uitzend linkjes zijn te vinden op de website van Nijend24.nl.

De livestreams zijn ook te volgen via de facebookpaginas van Assen Stad en Drents Nieuws.

Tiplijn