Op 2 maart speelt Diederik Nomen een 1,5 meter Sessie bij Nijend24

Op 2 maart speelt Diederik Nomen een 1,5 meter Sessie bij Nijend24

ANDEREN - Diederik Nomden is al meer dan 2 decennia actief in de Nederlandse muziekscene. Eind jaren 90 richter hij de band Redivider op, waarmee hij de Grote Prijs van Nederland won.

Daarna speelde hij begin jaren 00 onder meer in de bands Johan en Daryll-Ann, en was later actief als toetsenist en gitarist voor diverse artiesten zoals Ellen ten Damme, Bertolf en awkward I. Met deze artiesten speelde hij in alle grote zalen en op alle grote festivals van Nederland. Ook tourde hij met sommige van hen door Duitsland, Denemarken, Amerika en Canada.

Na deze jaren als trouw begeleider van anderen te hebben gefungeerd bracht Nomden in 2012 zijn eerste soloplaat Royal Parks uit, waarvan met name de single She veel airplay kreeg. Plannen voor een tweede album werden uitgesteld nadat hij in 2014 toetrad als leadzanger/toetsenist/gitarist in de Beatles-tributeband The Analogues. Het succes van The Analogues vertaalt zich in een aantal uitverkochte tours in binnen- en buitenland.

Daarnaast vervult Nomden ook een vooraanstaande rol in CSNY-tributeband Her Majesty, met wie hij al 4 jaar lang met veel succes door Nederland tourt.

In de winter van 20/21 was Her Majesty de huisband van het dagelijkse actualiteitenprogramma M.

Nijend24 verzorgt iedere dinsdagavond een 1,5 Meter Sessie  die wordt uitgezonden op de sociale media. De uitzending begint om 20:30 uur.
We vragen aan de kijkers een kleine donatie, 100% gaat door naar de artiesten. Nijend24 organiseert dit belangeloos.
De volledige agenda van de concerten en de uitzend linkjes zijn te vinden op de website van Nijend24.nl.

Tiplijn