Rapper SRVNT uit Assen lanceert nieuwe single  Mijn Wereld 

Rapper SRVNT uit Assen lanceert nieuwe single Mijn Wereld 

Thomas Werkman (22) uit Assen, ook wel bekend als rapper SRVNT , heeft vandaag zijn nieuwe single Mijn Wereld  uitgebracht. Na het succes van zijn laatste single Insane , met ruim 3.000 streams, leek het Thomas een goed moment om weer nieuwe muziek te laten horen.

De single Mijn Wereld  is een energiek hiphop nummer over het gaan van je eigen weg, en niet te luisteren naar commentaar van mensen aan de zijlijn.

SRVNT
Van jongs af aan was Thomas al bezig met het maken van muziek; hij had op de basisschool een bandje en had eerst de droom om DJ te worden. Deze droom had Thomas al gauw aan de kant gezet toen hij in aanraking kwam met de rapmuziek en zijn eigen teksten begon te schrijven. Tijdens een moeilijke jeugd waarin Thomas werd gepest en te maken kreeg met gescheiden ouders, was het schrijven van teksten dé uitweg geworden voor Thomas. Al gauw trad Thomas door het hele land op en ging hij langs vele plekken om zijn verhaal te vertellen. ,,Ik voel me helemaal tot leven komen wanneer ik op het podium sta of in de studio ben, aldus Thomas. Het is dan ook de droom van Thomas om door te breken met de muziek en hier full-time mee bezig te zijn. Om dit waar te maken heeft Thomas de komende tijd een aantal nieuwe nummers klaar staan en de verwachtingen zijn positief. ,,Ik heb hard gewerkt aan een nieuwe sound, ik ben samen met producers bezig geweest en wij zijn erg tevreden over het resultaat!

Mijn Wereld 
,,Tijdens mijn loopbaan als artiest heb ik vaak meegemaakt dat mensen hun eigen mening willen uiten over mijn keuze als muzikant. Dit is vaak met goede bedoelingen, maar soms willen mensen je ook neerhalen wanneer jij goed bezig bent. Dit nummer gaat over mijn worsteling met twijfel, angst en alles wat komt kijken bij het kiezen voor een toekomst als muzikant. Het maakt mij niet uit wat mensen zeggen. Dit is mijn droom, en ik doe er alles voor om dit waar te maken. Ik kan hier nog veel meer over vertellen maar daarvoor kun je beter het nummer beluisteren!

Het nummer is geschreven door de rapper zelf en geproduceerd door Gideon Bus (GIDI) en is vanaf 8 januari op alle platformen te beluisteren en te bekijken op YouTube.

Tiplijn