JeugdTheaterSchool Dynamo TDI organiseert op 10 oktober een Kennismakingsmiddag voor kinderen tussen 6 en 12 jaar

JeugdTheaterSchool Dynamo TDI organiseert op 10 oktober een Kennismakingsmiddag voor kinderen tussen 6 en 12 jaar

JeugdTheaterSchool Dynamo TDI organiseert in het kader van Oktober Kindermaand op zaterdag 10 oktober een theatermiddag in Assen. Tijdens de theatermiddag kunnen maximaal 30 kinderen kennis maken met diverse facetten van toneelspelen.

De theatermiddag begint om 13.00 uur in de Werkplaats Havenkwartier, de thuisbasis van JeugdTheater Garage TDI. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van JTS Dynamo TDI. Aan het einde van de middag filmen we de presentatie, zodat alle vaders en moeders, opa s en oma s nog diezelfde avond lekker op de bank kunnen genieten van een leuke voorstelling!

Vanaf 26 oktober starten de lessen weer in al onze Drentse vestigingen: Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel en Norg. Er zijn lessen voor kinderen tussen 6 en 8 jaar, tussen 9 en 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. Bij Dynamo TDI leer je op een leuke en uitdagende manier wat toneelspelen is. Er wordt een beroep gedaan op je fantasie en inlevingsvermogen. In de lessen wordt geïmproviseerd en met tekst gespeeld. We werken in blokken van 14 weken. Elk blok eindigt met een presentatie of voorstelling.

Voor al onze jongeren organiseren we het Young XPeriment Festival in Theater De Tamboer, waarbij elke jongerengroep de uitdaging aangaat om een nieuwe eenakter te maken vanuit een vooraf bepaald kader. Ook zijn er diverse andere activiteiten zoals de Mystery- theaterdag en de TDI-Theaterbende.

Zowel de lessen, als de presentaties voor publiek verlopen volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent, dat onze docenten afgelopen zomer ook flink hebben nagedacht over nieuwe werkvormen en gebrainstormd hebben over andere manieren van presenteren en innovatieve wijzen waarop we voorstellingen organiseren voor publiek.

Jongeren die verder willen met theater kunnen vanaf hun 14 e jaar auditie doen bij Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis. Brandstof TDI en Dynamo TDI zijn beide onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI.

Voor meer informatie: www.jtsdynamo.nl.

Tiplijn