Heb je interesse om het roeien eens uit te proberen? Kom dan naar de open dag van de Asser Roeiclub op zaterdag 26 september.

Een ploegje ervaren roeiers staat van 12:00 tot 15:00 uur klaar om je op te vangen en je op de roeimachine en/of in een brede boot de eerste beginselen van het roeien bij te brengen. En als je het roeien wat vaker wilt proberen kun je eerst aspirant-lid worden. Iedereen vanaf 10 jaar kan lid worden, mits je goed kunt zwemmen.

De Asser Roeiclub (ARC) is een gezellige roeivereniging, met prima water en een goede accommodatie. De uitgebreide vloot is dagelijks beschikbaar voor recreatief of prestatiegericht roeien, individueel of in groepsverband. Als het weer het toelaat roeien ze het hele jaar door.

Een voordeel is nu, dat het roeien in de buitenlucht plaatsvindt en geen contactsport is, wat betekent dat de kans besmetting met het Coronavirus erg klein is. Mocht je op 26 september niet kunnen, dan kun je altijd op een andere dag binnenstappen. Of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Zie voor meer informatie de website.

Tiplijn