Asser ondernemer trakteert de Asser horeca op registratietool

Asser ondernemer trakteert de Asser horeca op registratietool

Medewerkers van Newz Marketing & Media uit Assen zagen in de praktijk dat de registratie van horecabezoekers nogal een grote impact had op de horeca zelf. Verzameloverzichten op clipboards, losse formulieren, dure systemen en niet te vergeten de administratie daarna.

Newz Marketing & Media ontwikkelde met de collega s van Penthion, waarmee ze eind 2019 een samenwerking aangingen, een betrouwbare digitale registratietool waarbij bezoekers zich eenvoudig online kunnen registreren na het scannen van een QR-code met de mobiele telefoon.

Na het scannen van de QR-code kom je uit bij een invoerformulier op de bedrijfspagina van de horeca ondernemer. Nadat de bezoeker zijn of haar gegevens heeft ingevoerd, worden deze opgeslagen in een beveiligde database. De gegevens worden alleen gebruikt voor eventueel contact- en brononderzoek en na 14 dagen verwijderd.

Inmiddels heeft een aantal horecazaken in Assen de registratietool in gebruik en is het enthousiasme groot. Voor de horeca ondernemers die zich afvragen wat het kost, is het antwoord simpel: voor de horeca in Assen kost het niets.

De technische ontwikkeling komt bij Penthion vandaan, het ontwerp van de scankaart is tot stand gekomen bij Newz Marketing & Media, onze kosten zijn niet hoog. Het voelt beter wanneer we het gewoon weggeven , aldus Newz Marketing & Media.

Horeca ondernemers die ook geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Newz Marketing & Media via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn