Nieuwe leden Raad van Toezicht Drenthe College: Jeroen Oversier en Anneke Luijten-Lub

Nieuwe leden Raad van Toezicht Drenthe College: Jeroen Oversier en Anneke Luijten-Lub

Jeroen Oversier en Anneke Luijten-Lub zijn door de Raad van Toezicht van Drenthe College, per 1 september 2020, benoemd tot lid Raad van Toezicht (RvT) Drenthe College. Beide leden hebben ervaring in het beroepsonderwijs en gaan met hun achtergrond en kennis een bijdrage leveren aan de werkzaamheden van de RvT.

Jeroen Oversier is werkzaam als directeur bij Hogeschool Rotterdam. Hij heeft een achtergrond in het onderwijs en de pedagogiek. Anneke Luijten-Lub is bestuurskundige en lid van het dagelijks bestuur NVAO (een kwaliteitszorgorganisatie die de kwaliteit in het Hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen borgt).

De Raad van Toezicht is zeer verheugd over de benoemingen en is ervan overtuigd dat Drenthe College met de benoeming van Jeroen en Anneke op goede wijze invulling kan geven aan de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen van Drenthe College.

Over Drenthe College
Drenthe College is een mbo en opleidingen centrum. Elk jaar volgen ongeveer 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College, dichtbij huis op één van de vele locaties in de provincie Drenthe. Kernlocaties zijn Assen, Emmen en Meppel. De missie van Drenthe College is bijdragen aan een waardevolle toekomst. Dat maken we waar met de drie werkwoorden vertrouwen, durven en groeien. Zo dagen we elkaar uit.

Tiplijn