Mecurius Showband zoekt nieuwe muzikanten

Mecurius Showband zoekt nieuwe muzikanten

Na het behalen van de titel Nederlands Kampioen Starklasse 2019 maakt de Mercurius marching-/showband uit Assen zich op voor het volgende seizoen. Een seizoen dat in het teken zal staan van het instuderen van een nieuwe show en van de voorbereidingen naar het Wereld Muziek Concours 2022.

Om, net als bij het ODSC, weer een geweldige show neer te zetten zoekt de band aanvulling op een aantal plekken. De laatste jaren timmert de Asser band hard aan de weg, zowel qua niveau als ledenaantal. Over de afgelopen jaren is het ledenaantal van de Assense Band explosief gestegen naar zo n 35 leden en is onder andere de sousafoon sectie flink uitgebreid. Toch is de band op zoek naar meer leden, momenteel zijn er in de volgende secties nog plekken vrij:
- Trompet
- Dwarsfluit
- Euphonium
- Bugel

Kun jij een van deze instrumenten bespelen of wil je dit graag leren? En lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gezellige, hechte en ambitieuze groep muzikanten waarmee je publiek gaat vermaken in binnen- en buitenland? Kom dan vanaf dinsdag 1 september een keertje vrijblijvend langs op één van hun repetities tussen 20:00 en 22:00 uur. Zij repeteren aan de Havenkade 20 in Assen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie voordat je een kijkje komt nemen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op de website.

Tiplijn