Zaterdag start voorverkoop Preuvenement aan Huis

Zaterdag start voorverkoop Preuvenement aan Huis

Ook op de coronabestendige editie Preuvenement aan Huis  kun je, naast cultuursnuiven, proeven van de lekkerste gerechtjes uit Assen. Hoe?: Vanaf 1 augustus start de voorverkoop van de Preuvenement Box.

Vanaf 1 augustus stel je je eigen hapjesbox samen via de website, zij zorgen dan dat deze Box vol lekkernijen op 29 of 30 augustus bij jou thuis wordt bezorgd zodat je helemaal klaar bent voor het Preuvenement aan Huis programma vanaf de bank. (Let op: de Preuvenement Box is te bestellen t/m 26 augustus en op=op).

Waarom de Preuvenement Box?
In samenwerking met alle Assense horeca-ondernemers  die al stonden te trappelen om hun culinaire uitspattingen live aan u te presenteren op het Preuvenement  ontwikkelen ze speciaal voor deze coronabestendige editie een Preuvenement Box. In deze Box zitten lekkernijen van alle horeca-ondernemers die normaal gesproken tijdens het Preuvenement met een standje in de Gouverneurstuin of op de Brink staan. Door de Box te bestellen kunt u proeven aan allerlei lekkernijen die Assense horeca te bieden heeft, natuurlijk onder het genot van de livestream Preuvenement aan Huis waar u kunt proeven aan alles wat de stad op cultureel gebied te bieden heeft.

Hoe werkt het?
U stelt de Preuvenement Box zelf online samen uit een verzameling van de lekkerste hapjes. Als u in Assen woont, kunt u de Box laten bezorgen. Zelf afhalen kan ook. Bezorgen en afhalen geschiedt alleen tijdens Preuvenement aan Huis op 29 & 30 augustus.

Let op: de Preuevenement Box is online te bestellen via deze website vanaf 1 augustus tot uiterlijk 26 augustus óf zo lang de voorraad strekt.

In de box zit ook een Bingokaart verstopt. Let op de trekkingen in de live-uitzending, speel mee en maak kans op een volledig verzorgd Preuvenement Assen 2021 of één van de andere prijzen.

Tiplijn