Woningbouw Veemarktterrein gaat in mei van start

Woningbouw Veemarktterrein gaat in mei van start

De vernieuwing van het Veemarktterrein gaat door. Het nieuwe Veemarktplein is gereed en functioneert al volop. In mei hopen de bouwers de start te maken met de bouw van de allereerste woningen van het project Asselyn. Het plan Asselyn komt aan de noordzijde van het Veemarktterrein en omvat 67 gevarieerde stadswoningen.

Dit zijn woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla s tot hof woningen en enkele appartementen en lofts, op een paar minuten lopen van het centrum en de voorzieningen. De bouw van Asselyn wordt in fasen uitgevoerd.

Virtuele rondleiding
Alvast binnen kijken? Dat kan! Door middel van een levensechte Realitytour kunt u 360° rondkijken in verschillende woningtypes. Zo kunt u nu alvast zien hoe het er straks uit komt te zien. Maak een virtuele rondleiding op de website.

Nog enkele woningen beschikbaar (fase 1)
Heeft u belangstelling voor dit project in hartje Assen? Er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar. Op de website vindt u het laatste aanbod van de eerste fase.

Omgeving Veemarkt
De omgeving rondom het Veemarktterrein wordt eveneens opgeknapt. Zo krijgt de Rolderstraat een facelift, vanaf het Abel Tasmanplein tot aan de Javastraat. De aanleg van de nieuwe Rolderrotonde is in volle gang. Komend najaar worden ook de Paul Krugerstraat en Nijlandstraat heringericht. In beide straten worden de kabels, leidingen en riolering vernieuwd en nieuwe bestrating aangebracht. De uitstraling sluit dan aan bij het nieuwe plan Asselyn. Op die manier verbinden we oud en nieuw met elkaar.

Tiplijn