Rabobank Kiwanis Trofee wordt voor twintigste keer verreden

Rabobank Kiwanis Trofee wordt voor twintigste keer verreden

Op zondag 7 juni organiseert Serviceclub Kiwanis Assen voor de 20e maal de KIWANIS TROFEE. Deze trofee is een jaarlijkse toertocht voor de liefhebbers van oldtimers en bijzondere youngtimers, maar eigenlijk bent u met elke auto welkom om deel te nemen.

Een veelzijdige tocht die de toerrijder de kans geeft om te ontspannen en te genieten van een heerlijke route door ons mooie noordelijke landschap. Maar, een tocht, die in de sportklasse ook bij zowel de bestuurder als bij de navigator de nodige vaardigheden op de proef stelt. Centraal staat dat de deelnemers worden verrast door de mooiste plekjes en de wat minder voor de hand liggende routes. Het wordt uiteraard een geheel verzorgde dag inclusief eten en drinken.

Deze toertocht organiseert Kiwanis, om ook op deze wijze opbrengsten te kunnen genereren voor goede doelen, onze medemensen en in het bijzonder voor kinderen. De opbrengst van deze dag gaat in zijn geheel naar het goede doel, het Asser Kiwanis Kinderfonds, van waaruit diverse projecten in en rondom Assen worden gefinancierd die allen in het teken staan van kinderen die kansarm zijn, en/of welke hulp dan ook nodig hebben.

Inschrijven kan via KiwanisTrofee.nl. Kunt u niet deelnemen maar draagt u graag bij aan het Asser Kiwanis Kinderfonds om daarmee zoveel mogelijk kinderen te helpen, maak uw bijdrage dan over naar NL60 RABO 0128350830 t.n.v. Kiwanis Assen o.v.v. vrije donatie Kiwanis Kinderfonds.
Tiplijn