Bijeenkomst Internationale Vrouwendag op CS Vincent van Gogh

Bijeenkomst Internationale Vrouwendag op CS Vincent van Gogh

Op vrijdag 6 maart organiseert CS Vincent van Gogh locatie Salland een bijeenkomst in het kader van Internationale Vrouwendag.

Door deze dag te vieren wil de school op een positieve manier aandacht geven aan de maatschappelijke positie van vrouwen en meisjes. De bijeenkomst vorig jaar, met het thema Heldinnen , was een groot succes. Dit jaar staat in het teken van Vrijheid . Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten en vrijheid. En dit zou volgens de school echter een vanzelfsprekendheid moeten zijn.

Vincent van Gogh organiseert net als College tour een Tour de Vincent . Journalist Margriet Benak interviewt Geesje Duursma: Econoom, ondernemer, rolmodel, moeder, promovenda en nog veel meer.

Het programma begint om 15.30 uur met koffie en thee. Na de opening door Harmke Vlieg, wethouder te Assen en Alice Vellinga, voorzitter CvB zal de Tour de Vincent van start gaan. Daarna zullen leerlingen uit havo 5 vertellen over Vrijheid en Ondernemerschap. Na afloop is er een drankje. Het programma eindigt om 17.30 uur.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Hélène Oosterhof.

Tiplijn