Vaart Welzijn start kunstproject voor iedereen

Vaart Welzijn start kunstproject voor iedereen

Er toe doen. Meedoen in de samenleving zonder vragen over wie je bent, wat je doet of wie je kent, maar allemaal met dezelfde passie en het zelfde talent. Verbinden op wat energie geeft, passie voor mooie dingen maken en jezelf hierin helemaal kwijt kunnen. Dit wil Vaart Welzijn stimuleren door mensen op een laagdrempelige manier bij elkaar te brengen en een podium te geven.

Op het hoofdkantoor van Vaart Welzijn hebben we de mogelijkheid gecreëerd voor het tentoonstellen van een aantal kunstwerken. In december 2019 zijn we gestart met de eerste expositie. Martijn Huls was de betreffende kunstenaar. Er is op verzoek van Martijn geen openbaarheid aan gegeven. Veel mensen hebben zijn kunstwerken gezien en waren zeer enthousiast, aldus Vaart Welzijn.

Vanaf 26 februari 2020 is de expositie van Monique Noorlander te zien. Creatieve projecten op een doek van 25x25cm. Monique wil met haar verhaal graag andere mensen inspireren. De projecten die ze maakt, maakt ze vanuit haar hart. Vaart Welzijn: Ze is zelf begonnen in een moeilijke periode waarin het creatief bezig zijn haar hielp bij het omgaan met haar emoties. Mooie dingen creëren tussen alle verdriet en zware gedachten.

Zelfs in de donkere tijden, moest ik naar iets vrolijks en moois zoeken om te maken. Dat heeft me veel rust en afleiding gegeven.  aldus Monique. Met haar projecten wil ze nu ook haar steentje bijdragen aan anderen die door zo n zelfde moeilijke periode gaan. Dit doet ze door een derde van de opbrengst te schenken aan de KWF kankerbestrijding.

Tiplijn