Drenthe College en middelbare scholen Assen houden benefietdiner

Drenthe College en middelbare scholen Assen houden benefietdiner

Drenthe College en de middelbare scholen van Assen houden een benefietdiner voor het goede doel. Op 18 maart kan er gedineerd worden voor de Alp d Huzes in Hotel van der Valk Assen. Naast het diner is er een veilig en een ploegenpresentatie.

Tijdens het benefiet kunnen belangstellenden genieten van een driegangen diner. Na afloop van het diner is er een veiling onder bezielende leiding van veilingmeester Wouter Jongstra. De avondpresentator is nog een goed bewaard geheim binnen de organisatie van Team Assen. Per couvert betaal je 30,00 euro. De gehele opbrengst komt ten goede van het KWF.

Diverse activiteiten
Team Assen is al druk in de weer. Afgelopen maanden waren er diverse acties waardoor de teller inmiddels al op 75.000 euro staat. Naast alle acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zijn ze ook aan trainen om ook daadwerkelijk de berg op te kunnen fietsen en lopen. Eind januari is er begonnen met spinning bij de Bonte Wever. In februari wordt de Holterberg bedwongen en in april wordt er getraind in Tecklenburg. Om te zien waar het geld terecht komt, mogen 35 deelnemers een kijkje nemen bij het UMCG bij onderzoeken naar kanker.

Aanmelden
Om een tafeltje te bemachtigen voor het Benefietdiner kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit contactadres kan ook gebruik worden indien je betrokken wil worden in de vorm van sponsoring, ondersteuning of een helpende hand.

Deelnemende scholen
De scholen die deelnemen zijn CS Vincent van Gogh, Drenthe College, Gomarus College, Nassau College en Pro Assen.

Tiplijn