Custom Bike Show op motorbeurs in Assen

Custom Bike Show op motorbeurs in Assen

Tijdens de 25e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs op 17, 18 en 19 januari zal er ook weer een custom bike show zijn.

Jaarlijks tonen bouwers uit Nederland en Duitsland vol trots hun unieke bikes. Vaak is er lange tijd aan gesleuteld en is Dé Noordelijke Motorbeurs een mooie gelegenheid de unieke exemplaren te tonen aan de ca 15.000 bezoekers. De reacties van het publiek zijn altijd erg positief en daarom heeft de organisatie besloten de bikeshow ook in 2020 te organiseren en er meer ruimte voor te reserveren.

Natuurlijk staan de bikes tentoongesteld maar ook de bouwers van de custom bikes komen aan het woord. Vol passie vertellen ze over het traject van de bouw van de motor en geven ze aan wat er allemaal aan de motor is veranderd. Dat is bijzonder, want het geeft extra waarde aan de custom bike show. Eigenaren die hun custombike op de beurs showen krijgen een mooi sponsorpakket met producten van Motorcycle Storehouse en Powerplus Tools. Voor de winnaar(s) zijn er natuurlijk ook weer mooie prijzen. Daarnaast krijgt men gratis fotos van de bike die door een professionele fotograaf wordt gemaakt.

Bezig met een eigen project? Of overweeg je om er mee te starten? Laat je dan tijdens de beurs inspireren door de motoren voor een eigen project! Zien welke motoren er in de prijzen vallen? Kom dan op zondagmiddag voor de prijsuitreiking.

Info over en inschrijven voor de custom bike show: denoordelijkemotorbeurs.nl/custom-bike-show

Tiplijn