Bushokjes in Marsdijk massaal gesloopt in nieuwjaarsnacht (Video)

Bushokjes in Marsdijk massaal gesloopt in nieuwjaarsnacht (Video)

De ravage is door heel Marsdijk goed te zien. Niet alleen containers, bankjes, verkeersborden, maar vooral bushokjes zijn deze jaarwisseling volop het doelwit geweest van vandalisme.

Door de gehele wijk is bijna geen enkel bushokje meer heel. Het lijkt een oorlogsgebied, hoor je iemand zeggen die langs de kapotte bushokjes en opgeblazen vuilniscontainers loopt.

Anne Frank Park
Ook in het Anne Frank Park is het flink tekeer gegaan. De flinke resten van het vuurwerk liggen er nog. In het midden van het park staat een halve opgeblazen vuilniscontainer, zon vijftig meter verderop ligt de rest van de container.

Eerdere vernielingen
Al eerder waren er bij winkelcentrum Marsdijk verschillende vernielingen. Zo werd de bedrijfsbus van Kemkers compleet vernield. Ook de stalling van de winkelwagens van Jumbo werd compleet vernield.

Getuigen
Wie er achter de vernielingen zitten, is onduidelijk. Omdat het vaak niet op video vastgelegd wordt, is het voor de politie moeilijk te achterhalen wie hier achter zit. Mochten er toch mensen zijn die iets hebben gezien, of meer informatie hebben, kunnen ze zich bij de politie melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Erik Smit
Tiplijn