Doneer en maak kans op een kunstwerk van Saskia Boelsums

Doneer en maak kans op een kunstwerk van Saskia Boelsums

Speciaal voor Serious Request slaan het Drents Museum, Saskia Boelsums en Wilcovak de handen ineen.

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2019 zet 3FM zich dit jaar samen met het Rode Kruis in voor slachtoffers van mensenhandel, een verborgen drama dat wereldwijd 25 miljoen mensen treft.

Wil jij graag een kunstwerk van Saskia Boelsums, Kunstenaar van het jaar 2020, thuis (of op je werk) aan de muur hebben hangen? Doneer dan hier minimaal ¬15,-, stuur de bevestigingsmail die je van het Rode Kruis krijgt door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op dit prachtige kunstwerk van Boelsums.

Saskia Boelsums en Drents Museum
Op dit moment presenteert het Drents Museum de tentoonstelling Barbizon van het Noorden , over de ontdekking van het Drentse landschap in de 19de eeuw door kunstenaars uit heel Europa. Ook hedendaagse kunstenaars laten zich nog altijd inspireren door het Drentse landschap. Een van die kunstenaars is Saskia Boelsums, waarvan ook werk te zien is in de tentoonstelling. Boelsums zoekt in haar werken de grenzen op tussen fotografie en schilderkunst. Haar kunstwerken zijn daardoor overweldigend en schilderachtig.

Het kunstwerk wordt op dinsdag 24 december rond 10.00 uur in het Drents Museum uitgereikt aan de winnaar. De winnaar wordt maandag 23 december aan het eind van de middag persoonlijk op de hoogte gebracht. Let op! Je maakt alleen kans op het kunstwerk als je de bevestigingsmail van jouw donatie doorstuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk alles over deze actie hier: drentsmuseum.nl

Tiplijn