Kerstmarkt in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen

Kerstmarkt in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen

In het Wilhelminaziekenhuis in Assen is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 december weer de kerstmarkt.

In de hal van het WZA staan de stands van 8.30 uur tot 19.00 uur. Op deze twintigste kerstmarkt van de Vrienden van het WZA staan 19 standhouders die de prachtigste artikelen verkopen. Zoals unieke gedecoreerde kerstbomen en kerstdecoratie s. Maar ook overheerlijke streekproducten zoals jam, sappen en wijnen en nog zoveel meer. Voor wie cadeautjes zoekt: verras iemand met zeepjes, sieraden, sjaals en een warme muts, vogelhuisjes, tassen, keramiek of houten speelgoed voor de kleintjes.

De bestuursleden van De Vrienden verkopen uiteraard de traditioneel versgebakken kniepertjes en chocoladetruffels maar ook kerststukken en mooie (kerst)geschenken.

Dit jaar hebben de Vrienden een geweldige verloting georganiseerd die plaatsvind tijdens de kerstmarkt. Tijdens de kerstmarkt kunt u in het ziekenhuis bij de tafel - waar oa de kniepertjes en truffels worden verkocht - een lootje kopen. Er zijn geweldige prijzen te winnen:
*Een prachtige stadsfiets. Aangeboden door Univé Assen
*Een fietscomputer. Aangeboden door Klaucke Tweewielerhuis uit Assen
*Een overzet zonnebril. Aangeboden door Marree opticien uit Assen
*Een broodplank welke voorzien gaat worden van een afbeelding of naam naar eigen wens. Aangeboden door de LaserFrezer uit Hoogeveen
*Een waardebon voor een overheerlijke taart. Aangeboden door Gosselaar uit Assen
*Een Activitytracker. Aangeboden door ING Assen

Donderdag aan het einde van de kerstmarkt zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt en nemen ze telefonisch contact op met de winnaars. Uiteraard wordt de uitslag ook op de website van de Vrienden, Facebook en instagram gepubliceerd.

Op woensdag 11 december zijn de alpenhoornblazers aanwezig op het voorterrein van het WZA. De opbrengst van de kerstmarkt, de verloting en de standverhuur zal ook het komende jaar weer worden besteed aan allerlei extras voor patiënten en bezoekers van het WZA.

Tiplijn