Jubileumboek 100 jaar Asser Boys te koop

Jubileumboek 100 jaar Asser Boys te koop

Asser Boys bestaat 100 jaar. De vereniging heeft met diverse festiviteiten gevierd dat zij op 13 oktober 1919 is opgericht. Om het jubileum niet alleen uit herinneringen te laten bestaan, is een jubileumboek samengesteld.

Behalve een feestavond was een hoogtepunt in dit jubileum de Koninklijke onderscheiding die kantinebaas Harm van Solkema heeft gekregen uit handen van burgemeester Marco Out. Van Solkema is benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau: dit is een geweldige beloning voor 40 jaar inzet bij Asser Boys.

Jubileumboek
De auteurs van het jubileumboek hebben de geschiedenis van Asser Boys opnieuw beschreven. Daarbij zijn zij ook in een deel van de geschiedenis van Assen gedoken. Het is een lees- en kijkboek met veel materiaal dat niet eerder is verschenen.

Bestellen
Het boek is voor ¬15 te koop bij Asser Boys en verschillende boekhandels in Assen. Het boek is een mooie cadeautip voor Sint en Kerst. Mocht u een boek toegestuurd willen krijgen, dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, 06-nummer (voor de betaling) en het afleveradres. Er komen dan ¬5 verzendkosten bij.

Tiplijn