Woonzorgcentrum ArendState organiseert een evenement voor ouderen

Woonzorgcentrum ArendState organiseert een evenement voor ouderen

Op 20 november van 14:30 tot 18:00 uur organiseert Accolade ArendState een belevingsgerichte markt voor ouderen.

Een gezellige markt waar van alles te doen en te beleven is met veel interessante informatie. Zo kan er een scootmobiel worden uitgeprobeerd of een rollator laten worden nagekeken. Naast leuke kraampjes kunnen de bezoekers ook deelnemen aan verschillende workshops, zoals bewegen, juridische aspecten bij het ouder worden, schilderen, dementie- en mantelzorgondersteuning en zelfs een handmassage.

Op de markt organiseren ze samen met onder andere Stichting Vier het Leven, Veilig Verkeer Nederland en Mobivit. Tijdens de middag zijn diverse stands met een makelaar, verkopers van bloemen, kleding, kaarten, sieraden, boeken en nog meer. ArendState zorgt uiteraard voor koffie en thee (gratis). Daarnaast zijn er diverse lekkere hapjes en warme maaltijden te koop. Kortom een markt voor alle ouderen en belangstellenden in Assen om te bezoeken, te proeven en te beleven. De markt wordt gehouden in de Kandelaarkerk, Oude Molenstraat 20 te Assen.

Accolade is al meer dan veertig jaar een vaste burcht voor ouderen in Assen en omgeving. ArendState is één van de locaties van Accolade Zorg. Accolade Zorg staat voor liefdevolle zorg die ze vanuit hun christelijke identiteit willen geven aan ouderen en mensen met niet- aangeboren hersenletsel.

Locatie ArendState in het centrum van Assen is nu meer dan een jaar open. Deze locatie geeft ruimte voor intensieve zorg aan kwetsbare ouderen. Op de vijf etages zijn 74 woon-zorgappartementen en twee appartementen voor kortdurend verblijf. Op de begane grond zijn drie woongroepen met elk een gezamenlijke huiskamer en 9 appartementen voor mensen met dementie. ArendState beschikt over een vijftal binnentuinen.

Restaurant Spijs, op de begane grond, is het kloppende hart van het gebouw waar ruimte is voor ontmoeting, eten & drinken en verschillende activiteiten.

Tiplijn