Japfest weer succes op TT circuit Assen (video)

Japfest weer succes op TT circuit Assen (video)

Net als voorgaande jaren was ook het huidige Japfest een succes.

Ook in 2019 vond er opnieuw een editie plaats van JapFest op het TT Circuit Assen met de finale van Dutch Time Attack, Streetlegal Dragraces, uiteraard de geheel vernieuwde Burnout Madness, de Best of Show Battle, REV Battle en nog veel meer!

File op toegangsweg
Natuurlijk een uniek feest, prachtig weer en vele kijkers die op weg zijn naar de baan, De Haarweg stond vol wat voor sommigen tegen viel.

DUTCH TIME ATTACK
Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist!
De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de vliegende ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft!

NIEUWE 430PK STERKE SUPRA AANWEZIG!
De 340pk sterke nieuwe Supra is ook aanwezig dankzij Toyota Assen! Nog geen twee weken op Nederlands kenteken en aanstaande zondag bewonder je hem tijdens JapFest! Geniet tijdens JapFest van volle showpaddocks, spectaculaire dragracer, Dutch Time Attack, de Burnout Madness, Rev Battles, Best of Show Battle en nog veel meer...!

CLUBPADDOCK
Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor circa 100 auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.300 clubautos vinden, die een breed beeld van de Nederlandse performance & styling scene weergeven.

SW-PERFORMANCE AANWEZIG MET DE DIKSTE CREATIES!
SW-Performance is zoals altijd op JapFest van de partij met de dikste creaties. Zo ook op 6 oktober, onder meer met de bekende applecandyred Rocket Bunny Nissan 180SX (herdenking Theresa Hagge) en een blauwe RX-7, de nieuwe liefde van oprichter Sam Woo.

Voor meer info kijk op: https://www.japfestassen.nl/

Tiplijn