Hobby event in Expo Assen (video)

Hobby event in Expo Assen (video)

Van 4 tot en met 6 oktober spelen hobby s de hoofdrol in Expo Assen.

Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de hobby s van de echte creatieveling. Van 3d kaarten tot koken en van breien tot handwerken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Diverse standhouders geven diverse workshops en bezoekers kunnen diverse demonstraties bijwonen.

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 verwelkomen zij u graag op HobbyEvent in Expo Assen. Deze drie dagen presenteren meer dan 100 exposanten van 10:00 uur tot 16:30 uur alles op het gebied van de diverse creatieve hobby`s.

HobbyEvent is een evenement waar u gezellig kunt shoppen en ideeën op kunt doen. Het is de meest veelzijdige hobbybeurs van het Noorden. U kunt er enorm veel hobbymaterialen kopen en mee doen aan diverse workshops. Verder worden de nieuwste technieken gedemonstreerd en maakt u kennis met de nieuwste creatieve trends. Of u nou houdt van cupcakes bakken, koken, haken, diamond painting, 3D kaarten of bloemschikken er is voor iedereen wat wils. Maar natuurlijk kunt u tussendoor op het horeca terras even rustig bijkomen onder het genot van een lekker kopje koffie met gebak! Kortom, een gezellig uitstapje.

Klik hier voor meer informatie over het programma, demo`s en workshops.

Tiplijn