Speel mee: open repetitie bij marching-/showband Mercurius Assen

Speel mee: open repetitie bij marching-/showband Mercurius Assen

Op dinsdagavond 8 oktober houdt marching-/showband Mercurius uit Assen een open repetitie. Tijdens deze avond kunnen mensen, die zich aangemeld hebben, meespelen met de fanatieke en groeiende vereniging.

Mercurius bestaat nu zo n 15 jaar en is een van de jongste showbands van Nederland. De band is regelmatig te zien bij allerlei optredens zoals straatparades, bloemencorso s en taptoes in binnen- en buitenland. Tot een aantal jaar geleden was het ondenkbaar dat Mercurius zou deelnemen aan concoursen, inmiddels zijn ook deze optredens niet meer weg te denken. De Mercurianen hebben hoge ogen gegooid op diverse Mars- en showwedstrijden in binnen-en buitenland. In 2017 tijdens het Open Dutch Showcorps Championships (ODSC) promoveerde Mercurius naar de toen nog middenklasse  en in navolging daarop werden ze op het ODSC 2019 Nederlands kampioen Starklasse met de show Disney Favorites .

Plezier en enthousiasme staan bij de leden van Mercurius in een hoog vaandel en daarnaast is het natuurlijk belangrijk te kunnen samenwerken en samenspelen in een team. Mercurius heeft leden variërend in leeftijd van 12 tot 60 jaar, de repetities vinden standaard plaats op de dinsdagavond van 20:00-22:00 uur.

De plannen voor de komende jaren zijn groots en daarom is Mercurius op zoek naar nieuwe leden die deel willen nemen aan dit avontuur. Om echt een impressie te geven van hoe de repetities er bij Mercurius uit zien en om kennis te kunnen maken met de leden en het spelen in de band houdt Mercurius op dinsdagavond 8 oktober een open repetitie. Belangstellenden die al een instrument bespelen kunnen hierbij aanschuiven en direct proberen mee te spelen. Belangstellenden die nog geen instrument bespelen zijn uiteraard ook van harte welkom om de sfeer te komen proeven. De repetitie zal plaatsvinden in het clubgebouw van Mercurius, Havenkade 20, 9403 AH Assen en start om 20:00 uur. Na de repetitie is er nog gelegenheid om nader kennis te maken en eventuele vragen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden voor de open repetitie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en instrument.

Tiplijn