Beleef de herfst bij het Duurzaamheidscentrum in Assen

Beleef de herfst bij het Duurzaamheidscentrum in Assen

Vier op zondag 22 september het begin van de herfst. Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je meedoen met verschillende gratis herfstactiviteiten.

De herfst staat voor de deur en dat betekent kletterende regen tegen de ramen, harde wind, vallende bladeren en dieren die zich klaar maken om de winter te overleven. Het is herfst! Kom zondag langs en doe mee met superleuke activiteiten zoals de regenbuienspeurtocht, maak je eigen winmolen of maak een egel van natuurlijke materialen. Knutsel met herfstbladeren, maak een vogel van wol, sfeerlichtjes maken en als je meer wilt weten over trekvogels, doe dan het Trekvogelspel dat buiten voor je klaar staat.

Om 14.00 uur start er voor het centrum een boeiende excursie door het Asserbos. Aanmelden is niet nodig en alle activiteiten zijn gratis, al stellen we een vrijwillige bijdrage wel op prijs.

Laatste weekend Assen Zoemt
Tot en met zondag 22 september kun je de expositie Assen Zoemt nog bekijken. Hierna wordt hij in het kader van duurzaam handelen niet weggegooid, maar komt hij te staan in het Natuureducatiecentrum van Groningen.

Kom, geniet, leer en verwonder. Beleef de herfst is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op website: www.duurzaamheidscentrumassen.nl

Cin in t Groen
Tiplijn