Opfriscursus over nieuwe verkeersregels door VVN in Assen

Opfriscursus over nieuwe verkeersregels door VVN in Assen

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? Automobilisten kunnen op donderdag 17 oktober meedoen aan de Opfriscursus georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Noord Drenthe/Assen.

Het programma bestaat die dag uit drie delen. U krijgt een uur theorie, diverse workshops en u gaat drie kwartier met een rijinstructeur in uw eigen auto de weg op. Een rijvaardigheidsrit is geheel vrijwillig en vrijblijvend: u kunt er niet voor zakken  of slagen . Zo n rit heeft dan ook geen gevolgen voor het behouden van uw rijbewijs.

U wordt ingedeeld op de ochtend of de middag. De theorie en workshops worden gegeven in het Wielerhome, Stadsbroek 11/A, 9405 BK Assen (achter De Bonte Wever). Er is voldoende parkeerplaats aanwezig.

De kosten bedragen 25 euro per persoon voor het gehele programma, inclusief koffie of thee. Voor een deelnemend echtpaar/stel/partners zijn de kosten ¬35,00. Deelnemers uit alle gemeenten van Drenthe kunnen meedoen.

Interesse? Reageer vóór 7 oktober. Schriftelijke opgave bij Veilig Verkeer Nederland, afdeling Assen, p/a Koldakker 37, 9407 BR Assen, telefoon 0592-372275 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd en of u s ochtend of s middags wil meedoen.

Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van de Provincie Drenthe.

Tiplijn