Wijkfeest in Assen Oost weer een succes (video)

Wijkfeest in Assen Oost weer een succes (video)

Zaterdag was het een en al gezelligheid op het wijkfeest aan de Vredeveldseweg in Assen.

Er waren tientallen kramen vol met positieve mensen die de bezoekers uitleg konden geven over wat zij maakten of te koop hadden. Asser Boys stond op hun vaste plek aan de start van de braderie en konden vol lof spreken over hun jubileum in oktober dit jaar. Daarnaast waren alle sociale- en welzijnsorganisatie op de braderie aanwezig.

Sommige Assenaren kweken speciale planten, zoals Gert-Jan Lunshof en boden deze te koop aan. Maar ook de dochter van de timmerman had een leuk assortiment van houten huisjes en andere attributen te koop. Naast de braderie was er ook veel muziek en amusement, aan het begin van de braderie werden de bezoekers al verwelkomd met de man met de banjo.

Ontspanning
Ook het woonzorgcentrum de Vijverhof deed actief mee. Tientallen bewoners werden op de braderie rondgereden waardoor ook zij van al het moois konden genieten. Wat goed te merken was is dat de wijkbewoners trots zijn op het team van buurthuis De Schulp, die wekelijks diverse activiteiten organiseert en hiermee de wijk levend houden.

Bekijk alle fotos hier.

Tiplijn