Zaterdag 28 september baby- en kinderkledingbeurs in Peelo

Zaterdag 28 september baby- en kinderkledingbeurs in Peelo

Zaterdag 28 september is er een leuke baby en kinderkledingbeurs in wijkcentrum Peelo in Assen.

Je bent van harte welkom van 09.30 tot 12.30 uur in het wijkcentrum t Markehuus aan de Scharmbarg 35 in Assen. De entree is gratis.

Heb je nog leuke baby en kinderkleding, speelgoed en wil je deze spullen verkopen? Dat kan! Huur een tafel en kom er gezellig bij staan. Voor meer informatie, of als je je wilt aanmelden, kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Extra activiteiten
Naast tweede hands baby- en kinderkleding en speelgoed zijn er dit jaar ook tafels met nieuwe zelfgemaakte kleding of babyartikelen. Diana s Fotografie is ook aanwezig voor leuke mini foto-shoots te maken van uw kind(eren). Kinderdagverblijf Kideo is er voor wat vermaak van de kinderen en er wordt geschminkt en geknutseld met de kinderen terwijl de ouders rustig de beurs over kunnen wandelen.

Laatste tafels
Er zijn op dit moment al ruim 25 tafels verhuurd maar er zijn nog een paar tafels te huur.

Wijkfeest Peelo
Tegelijkertijd is er ook het wijkfeest gaande in Peelo dus loop ook even langs het Markehuus, daar zijn ook nog leuke activiteiten zoals een kinderrommelmarkt en verschillende kraampjes.

Tiplijn