Meer dan 1000 lopers gaan van start bij tweede editie van 4 Mijl van Assen

Meer dan 1000 lopers gaan van start bij tweede editie van 4 Mijl van Assen

Na de zeer succesvolle eerste editie van de 4 Mijl wordt aanstaande zaterdag de tweede editie gehouden.

Intussen hebben al meer dan 1000 lopers zich ingeschreven waarvan intussen al meer dan 200 kinderen van de basisschool. Meer bewegen begint bij de basisschool en daarom is de 4 Mijl onderdeel van de Rabo Scholencompetitie AssenRuns.

Dit 4 Mijl Festival is niet alleen voor de lopers maar ook voor alle supporters en inwoners van Marsdijk en andere wijken van Assen en omstreken. Natuurlijk zal het podium met muziek niet ontbreken. Dus iedereen is welkom op zaterdag 14 september.

De 4 Mijl van Assen wordt gehouden op zaterdag 14 september in het Anne Frank Park in de Asser wijk Marsdijk. Bij de 4 Mijl staat, naast de sportieve prestatie, de gezelligheid voorop en kunnen alle deelnemers na afloop genieten van muziek, een versnapering en diverse activiteiten op het 4 Mijl Festival.

De inschrijving voor de 4 Mijl loopt nog tot vrijdag 13 september 12:00 uur rn vol=vol . Je kunt individueel inschrijven, maar ook als team vanuit een bedrijf, school of familie/vrienden. Voor alle informatie en inschrijven kijk op www.4mijlvanassen.nl

Tiplijn