Renate Groenewold brengt de lopers van de Midnightwalk in beweging

Renate Groenewold brengt de lopers van de Midnightwalk in beweging

De lopers die deelnemen aan de 11e editie van de Rabo Midnightwalk op 13 september in Assen worden op weg geholpen door een startschot van voormalig wereldkampioen schaatsen Renate Groenewold. Zij draagt de bestrijding van kinderarmoede in Assen, voor het 2ejaar op rij het goede doel van de Midnightwalk, daarmee een warm hart toe.

In Assen en omgeving leven rond de 1.800 kinderen op of onder de armoedegrens. De Midnightwalk steunt in samenwerking met Nationaal Fond Kinderhulp de projecten die de kinderen de mogelijkheid bieden om er weer bij te horen.

In 2018 is met de Midnightwalk ¬22.500,- opgehaald en gedoneerd aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Afgestemd met het Kindloket van de Gemeente Assen heeft het bedrag een mooie bestemming gekregen; 471 kids zijn gesteund met gemiddeld ¬220.- voor o.a. (sport)kleding, schoolkosten, (baby)kamerinrichting, brillen, fietsen, sportcontributie, dagjes uit en vakantie. Een fantastisch resultaat dat nog een extra jaar steun verdient.

Meelopen op 13 september? Inschrijven is open!
Deelnemers aan de Rabo Midnightwalk kunnen zich voor ¬10,- per persoon (plus ¬1,- admi-kosten) inschrijven via midnightwalk.nl of voor ¬12,- ter plaatse op het Koopmansplein vanaf 19:30 uur. Het inschrijfgeld van ¬10,- gaat rechtstreeks naar de projecten van Nationaal Fonds Kinderhulp in Assen. Rabo Midnightwalk Assen vindt dit jaar voor de 11e keer plaats op 13 september 2019 is een initiatief van Rotary Club Assen-Noord.

Kijk voor meer informatie op www.midnightwalk.nl.

Tiplijn