Pop-up politiebureau Rolderstraat in Assen gaat maandag open

Pop-up politiebureau Rolderstraat in Assen gaat maandag open

Maandag 9 september aanstaande om 13.00 uur opent er een pop-up bureau in een tijdelijke locatie aan de Rolderstraat 21 in Assen.

Laagdrempelig
Als politie willen we op een laagdrempelige manier snel aanspreekbaar zijn voor burgers, ondernemers en winkeliers. Tijdens de openingstijden zijn we samen met BOA s van de gemeente aanwezig in de pop-up. Deze locatie zal tevens onze uitvalsbasis zijn voor extra voet- en fietssurveillances in de binnenstad, vertelt de politie Assen.

Bereikbaarheid
Mocht tijdens een van die surveillances de pop-up gesloten zijn dan hangt er een telefoonnummer op de deur. Politie: Als u iets wilt melden dan krijgt u een van de collega s aan de telefoon die op dat moment te voet of fiets aanwezig is in de binnenstad. In geval van nood kunt u natuurlijk bellen met 112.

Onrust
Het pop-up politiebureau komt vanwege de onrust die de laatste tijd in de Rolderstraat is. In de afgelopen drie maanden zijn er meerdere schiet- en steekincidenten geweest. Het politiebureau moet ook vooral preventief gaan werken. Een goed contact tussen de politie, gemeente en inwoners is een belangrijk onderdeel van veiligheid. Samenwerking is daarbij van groot belang. Misschien heeft u tips of vragen over situaties in uw wijk, wilt u informatie of zorgen delen. Ook is er de mogelijkheid om uw aangifte op te nemen.

Politie
Tiplijn