Taart en unieke Bartje tatoeages tijdens Bartje zijn verjaardag

Taart en unieke Bartje tatoeages tijdens Bartje zijn verjaardag

Op 7 september viert Bartje zijn verjaardag en wie jarig is trakteert. Bartje doet dit wel op een heel bijzondere manier.

Bartje zorgt namelijk dat alle kids die op zijn feestje komen getrakteerd worden op taart, theater en een echte originele eenmalige Bartje tatoeage. De Bartje tatoeage wordt speciaal ter ere van zijn verjaardag gemaakt en alleen uitgedeeld tijdens het feest tussen 12.00  15.00 uur op het Koopmansplein.

De aanpak van Bartjes Verjaardag is dit jaar vernieuwd. Speciaal hiervoor gaat Bartje optreden en wordt zijn verhaal vertelt tijdens het verteltheater van Van Straat tot Laan. In de voorstelling Bartje is Beroemd!  gaan we samen met Bartje terug in de tijd, we leren hoe Bartje zo beroemd is geworden en waarom we hem nu nog kennen. Na het theater wordt er gezongen en is er taart voor alle kinderen.

Naast de taart, theater en de tatoeages is er ook nog een spannende speurtocht, kun je meelopen met Bartjes Stoet  een kleine optocht door de binnenstad en zijn er diverse activiteiten op het Koopmansplein. Dit hernieuwde feest is mede georganiseerd door Vaart in Assen

Tiplijn