Eerste dag Truckstar Festival succesvol verlopen (Video)

Eerste dag Truckstar Festival succesvol verlopen (Video)

De eerste dag van het Truckstar Festival in Assen is succesvol verlopen.

Ruim 35.000 gasten en ruim 2300 trucks maken van een racecircuit een grote vrachtwagencamping met veel muziek, lol lawaai van vrachtwagens. Natuurlijk waren ook de unieke gepoetste vrachtwagens en vrachtwagens voorzien van spuitwerk weer te aanschouwen. Rond 13:00 uur waren de eerste parkeerplaatsen vol geparkeerd en gingen ze over om te parkeren achter de hoofdtribune, waar de eerste wagens onder de zonnepanelen konden parkeren.

Promotie nieuwe wagens
Alle grote merken waren aanwezig en lieten hun klanten nieuw en goed materiaal zien. In combinatie met muziek en een drankje waren de chauffeurs en eigenrijders snel overtuigd wat hun toekomstige wagen kan of zal worden.

Werving personeel
Er zijn veel nieuwe chauffeurs nodig en iedereen wil je emailadres hebben om jouw te kunnen benaderen bij de krappe markt van goed personeel. Diverse uitzendorganisaties lieten je de toekomst zien en hopen dat zij je mogen inzetten.

Laatste caravanrace op TT Circuit
De organisatie heeft besloten dat tijdens deze editie van het Truckstar Festival de caravanrace voor het laatst worden gehouden. Het circuit krijgt een nieuw asfalt en wil daarom geen afvaldelen van de caravans meer op het dure circuit hebben.

Heb jij nog leuke beelden gemaakt of fotos die wij kunnen plaatsen? WhatsApp ze naar onze redactie via 0637456090 of stuur ze via facebook.

Roelof Daalmeijer
Tiplijn