Zaterdag rommelmarkt in de Oranjestraat

Zaterdag rommelmarkt in de Oranjestraat

Aankomende zaterdag is er weer een rommelmarkt aan de Oranjestraat in Assen.

De rommelmarkt wordt gehouden van 10:00 tot 14:00 uur. Het is gratis voor buurtbewoners. Er is geen centraal goed doel, iedereen verkoopt voor zijn eigen portemonnee. Mensen van buiten de wijk betalen ¬5,00 stageld, te betalen op de dag zelf. Wie spullen wil verkopen, moet zelf zorgen voor bijvoorbeeld een kleed of een tafel.

Meehelpen
De organisatie kan nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Misschien wil je zelf geen spulletjes verkopen maar vind je het wel leuk op om de dag zelf te helpen.

Er worden onder andere mensen gezocht voor het zorgen voor koffie en iets erbij voor de standhouders, lekkere dingen te bakken en te verkopen. Ook worden mensen gezocht om kinderactiviteiten te organiseren, bijvoorbeeld bellenblaas, kinderen schminken of een oogje in het zeil te houden bij het springkussen. Opgeven kan tot uiterlijk 4 juli; stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afsluiting verkeer
Tijdens de rommelmarkt wordt de hele buurt afgesloten voor autoverkeer. Fietsers hebben wel gewoon doorgang. De autobezitters in de Oranjestraat willen ze vragen om net als vorige jaren hun auto deze dag te parkeren in de Prins Hendrikstraat of eventueel de Julianastraat.

Tiplijn